نشست تخصصی ۱:آماده سازی فضای روانشناختی دانشگاه ها برای دوران پساکرونا

نشست تخصصی ۱:آماده سازی فضای روانشناختی دانشگاه ها برای دوران پساکرونا

نشست تخصصی آماده سازی فضای روانشناختی دانشگاه ها برای دوران پساکرونا با بررسی چالش ها، فرصت ها، برنامه ها مورخ سه شنبه 5 بهمن ماه 1400 ساعت 8:30 الی 12 برگزار می شود.

بدینوسیله به استحضار می رساند جلسه فوق با حضور و سخنرانی دکتر عبدالله معتمدی ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبایی،  دکتر مهدی وجدانی همت دبیر نشست و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی ، دکتر مهدی واحدی میزبان نشست و معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی و از متخصصان و مدیران دکتر احمد برجعلی ریاست محترم دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی ، دکتر ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر معصومه اسمعیلی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر کیومرث فرح بخش عضو هیأت علمی و مدیرگروه مشاوره، دکتر آسیه شریعتمدار عضو هیأت علمی گروه مشاوره دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار می شود.