جلسه آشنایی با توانمندی­ های استادان جوان و جدیدالاستخدام دانشکده با حضور دکتر یادگارزاده و دکتر آزادمنش برگزار شد

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۱۹۵۷۸ اخبار دانشکده

معاونت پژوهشی دانشکده اولین جلسه از مجموعه­ برنامه­ های آشنایی با توانمندی­های استادان جوان و جدیدالاستخدام دانشکده را در تاریخ یک آبان ماه 1401 در سالن شورا دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی  برگزار کرد. در این برنامه که با حضور دکتر برجعلی ریاست محترم دانشکده و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده برگزار شد، دکتر غلامرضا یادگارزاده استادیار گروه مطالعات برنامه درسی و دکتر سعید آزادمنش استادیار گروه آموزش و پرورش به معرفی خویش پرداختند. با این توضیح که سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی خویش را روایت کردند و در ادامه به علایق پژوهشی و پروژه­ های در دست اقدام خویش اشاره کردند. در نهایت انتظارات و پیشنهادات خویش درجهت داشتن تعامل آکادمیک مطلوب­ تر در دانشکده و دانشگاه را ارائه کردند.