راهنمای ورود به سامانه جلسات دفاع دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۲۰۱۳۷

با توجه به ارتقا سامانه جلسات و دفاع آنلاین و یکپارچه سازی پلتفرم مورد استفاده به استحضار می‌رساند، دسترسی اختصاصی جهت بهره برداری  جلسات دفاع آنلاین برای دانشجویان دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی با استفاده از لینک ذیل می باشد:

لازم به ذکر است اساتید راهنما و مدیر جلسه می بایست با لینک اختصاصی خود  قبل از دانشجو وارد لینک شوند.

لینک دانش پژوهان (دانشجویان):

meet.atu.ac.ir/join/coh3m

راهنمای گام به گام ورود به سامانه دفاع آنلاین:

1- در گام اول با کارشناس آموزش رشته تحصیلی خود تماس بگیرید و زمان مربوط که با استاد راهنما هماهنگی قطعی داشته اید را اعلام نمایید تا با مشکل تداخل مواجه نشوید.

2. لینک مربوط را در قسمت مربوط به آدرس مرورگر خود به صورت دقیق تایپ نمایید.meet.atu.ac.ir/join/coh3m

3. نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید. نیاز به وارد نمودن کد ورود نیست، سپس می توانید روی دکمه ورود کلیک نمایید. البته استاد راهنما یا همان مدیر جلسه باید قبل از شما وارد جلسه شده باشند تا شما مجوز ورود پیدا کنید.

4. در صورت مجوز ورود پیغام زیر را خواهید دید:

5.میکروفون خود را فعال نمایید.

7. برای ارائه و آپلود فایل مدیر جلسه یا استاد راهنما باید این مجوز را برای شما ایجاد نماید. سپس می توانید با کلیک روی علامت زیر فایل خود را آپلود نمایید.

8. در صورت نیاز می توانید دوربین را از این قسمت  فعال نمایید.