افتخارآفرینی دانشجو گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۰۹۵۵ اخبار دانشکده

دانشجویان عزیز، همکاران گرامی

با سلام و احترام، باعث افتخار و مباهات است که یکی دیگر از افتخارآفرینی های دانشجویان گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی را به اطلاع برسانم. سرکار خانم مریم فلاحی، دانشجوی دوره دکتری رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی ، گوی سبقت را ربود و برای رشته تکنولوژی آموزشی در دانشگاه علامه طباطبائی افتخار دیگری را به افتخارات پیشین این گروه آموزشی افزود و به ثبت رساند . ایشان در جشنواره دانشجویان نمونه کشوری سال ۱۴۰۱در مرحله دانشگاهی رتبه نخست دانشگاه علامه طباطبائی را کسب کرد و به مرحله کشوری در این جشنواره ملی راه یافت . این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به ایشان ، خانواده محترم و کلیه دانشجویان و همکاران محترم رشته تکنولوژی آموزشی به ویژه گروه آموزشی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی صمیمانه تبریک گفته و برای دختر عزیزم سرکار خانم فلاحی موفقیت های روزافزون  و بهترین ها را آرزو می کنم.

دکتر اسماعیل زارعی زوارکی

مدیر گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی