برگزاری کارگاه ارتقا روابط زوجین برای دانشجویان متاهل دانشگاه علامه طباطبائی

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۴۵۸ اخبار دانشکده
برگزاری کارگاه ارتقا روابط زوجین برای دانشجویان متاهل دانشگاه علامه طباطبائی

برنامه آموزشی ارتقا روابط زوجین بر مبنای طرح پژوهشی تصویب شده دانشگاه با نام "تکیه گاهم باش" برای دانشجویان متاهل دانشگاه به صورت رایگان برگزار می شود. هدف از این برنامه بهبود روابط صمیمانه و خارج شدن از مشکلات و تعارض های رابطه است.

این کارگاه به شما کمک می کند تا :

• راه های جدیدی برای ارتباط با شریک زندگیتان پیدا کنید و از چرخه های منفی نا امیدی و درد رهایی یابید.
  • اعتماد را در رابطه تان افزایش دهید و ارتباط صمیمی بین خود را از لحاظ احساسی عمیق کنید.
  • شروع به شفا یافتن از زخم های رابطه کنید و آسیب های وارده به یکدیگر را ببخشید.
  • راه هایی جدید برای تعامل را یاد بگیرید تا فهم و پذیرش بهتر دو طرفه را گسترش دهید.

چه کسانی باید در این کارگاه شرکت کنند:

*فقط دانشجویان متاهل که حداقل یکی از زوجین دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی است.

درباره کارگاه بدانیم:

این کارگاه یک برنامه ی عملی با پشتوانه عمیق علمی در حوزه ی روانشناسی آموزشی است که زوج ها را هدایت می کند تا هماهنگ تر، با اعتماد بیشتر و بازتر نسبت به یکدیگر باشند و اینکه خیلی راحت تر استرس ها و اختلاف های روزانه را برطرف نمایند. بر اساس کتاب "تکیه گاهم باش " که توسط پرفسور سو جانسون نوشته شده است، ما مفاهیم کلیدی رابطه را مورد بحث قرار می دهیم، کلیپ های ویدئویی آموزشی می بینیم، و گفت و گوهایی را بین زوج هدایت می کنیم که برای تقویت کردن و عمیق کردن ارتباط احساسی زوج طراحی شده است. تمام تمرین های تجربی و عملی به منظور حفظ حریم خصوصی و فراهم کردن اطمینان خاطر تنها بین زوج انجام می گیرد.

جهت ثبت نام با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس : 09363945721