اطلاعیه تمدید فراخوان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه صنعتی شیراز

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۶۹۷ اخبار دانشکده

به اطلاع میرساند نظر به شرایط ایجاد شده در کشور و تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزشی، آن دسته از دانشجویانی که واجد شرایط پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شیراز هستند و در بازه تعیین شده موفق به ثبت نام نشده اند، فرصت دارند تا تاریخ جمعه 19 اردیبهشت ماه سال 99 اقدام به ثبت نام و یا تکمیل مدارک خود نمایند. لازم به ذکر است دانشجویانی که به دلیل فاصله از دانشگاه محل تحصیل و عدم دسترسی به صورت سیستمی به آموزش دانشگاه، موفق به اخذ و تایید گواهی رتبه و معدل خود نشده اند، فرصت دارند حداکثر تا زمان مصاحبه نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.

تاریخ مصاحبه از طریق سایت دانشگاه صنعتی شیراز اطلاع رسانی خواهد شد.