درخواست های الکترونیکی دانشجویان

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۵۴ اخبار دانشکده
درخواست های الکترونیکی دانشجویان

با توجه به شیوع کرونا و لزوم انجام امور آموزشی و پژوهشی دانشجویان به صورت غیرحضوری، فرم‌های موردنیاز جهت درخواست‌های الکترونیکی دانشجویان در سایت معاونت آموزشی دانشگاه و همچنین در بخش خدمات الکترونیکی و میز خدمت قابل دسترس می باشد و دانشجویان می‌توانند به صورت غیرحضوری درخواست‌های خود را در قالب فرم‌های طراحی شده و به صورت غیرحضوری با مراجعه به اتوماسیون اداری دانشگاه در بخش درخواست ها  ارسال نمایند و یا با کلیک برروی لینک های زیر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

مشاهده فرم های درخواست در سایت معاونت آموزشی

مشاهده فرم های میز خدمت

لازم به ذکر است کلیه دانشجویانی که درخواست وام نموده اند، کلیه مدارک خود را برای ارائه به امور دانشجویی اسکن نموده به ایمیل امور دانشجویی دانشکده به آدرس nikojamal.m@gmail.com ارسال نمایند و جهت اطلاع از حضور مسئول امور دانشجویی دانشکده به برنامه حضور کارکنان مراجعه نمایید.