اعلام اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه علامه طباطبائی (استعداد درخشان)

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۲۸ اخبار دانشکده

اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه علامه طباطبائی در رشته‌های مختلف برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ (سهمیه استعدادهای درخشان) اعلام شد.

لازم به ذکر است نتایج اولیه  پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد به هیچ وجه به منزله پذیرش قطعی نمی باشد و تبدیل وضعیت پذیرش اولیه به پذیرش نهایی دانشجویان صرفاً پس از تایید سازمان سنجش آموزش کشور و هیات مرکزی گزینش دانشجو صورت خواهد گرفت.

دانشجویان می توانند سئوالات خود را با دفتر استعداد درخشان دانشگاه به شماره های ۴۸۳۹۲۳۰۳ و ۴۸۳۹۲۲۶۶درمیان بگذارند. همچنین در صورت نیاز درخواست های کتبی خود را به شماره ۴۴۷۳۷۵۹۵ فکس نمایند، بدیهی است نتیجه بررسی های انجام شده از سوی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، اعلام خواهد شد.

اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (سهمیه استعداد درخشان) سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹

فرم انصراف پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (سهمیه استعداد درخشان) سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹

منبع خبر