آخرین ویرایش آیین نامه ها و شیوه نامه های بنیاد ملی نخبگان

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۳۲ اخبار دانشکده
آخرین ویرایش آیین نامه ها و شیوه نامه های بنیاد ملی نخبگان

قابل توجه کلیه دانشجویان؛

به منظور اطمینان از دریافت آخرین ویرایش آیین نامه ها، شیوه نامه ها و اخبار موثق در خصوص رویه های اجرایی اعطای تسهیلات بنیاد ملی نخبگان صرفاَ به وبگاه بنیاد به آدرس اینترنتی bmn.ir مراجعه شود.

گفتنی است رویه کنونی بنیاد برای اعطای تسهیلات بدین صورت است که متقاضی با مراجعه به سامانه  اطلاعاتی بنیاد به  نشانی sina.bmn.ir فعالیت های نخبگانی خود شامل افتخارات کسب شده، فعالیت های آموزشی و دستاوردهای پژوهشی را در سامانه مذکور درج می کند. در ادامه فرآیند اگر متقاضی حدنصاب امتیاز لازم را براساس جمع امتیازات کسب شده از مجموعه فعالیت های نخبگانی کسب کرد، در صورت تایید بنیاد، از تسهیلات مورد نظر بهره مند می شود. فقط برگزیدگان برتر کنکور سراسری کارشناسی و دارندگان مدال طلا یا نقره کشوری در المپیادهای ملی دانش آموزشی، در سال اول شروع به تحصیل در دانشگاه، به طور مستقیم مشمول تسهیلات بنیاد (پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور) می شوند. سایر متقاضیات از جمله برگزیدگان المپیادهای دانشجویی، در صورت کسب حدنصاب امتیاز تسهیلات مورد نظر و مطابق با شیوه نامه های مربوط می توانند از حمایت های بنیاد  ملی بهره مند شوند.