تقدیر و تشکر جناب آقای دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه از جناب آقای دکتر احمد برجعلی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۷۲ اخبار دانشکده
تقدیر و تشکر جناب آقای دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه  از جناب آقای دکتر احمد برجعلی

تقدیر و تشکر جناب آقای دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه  از جناب آقای دکتر احمد برجعلی رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی از عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه  در نیمسال اول 99-98

متن پیام به این شرح است:

"بسمه تعالی"

جناب آقای دکتر احمد برجعلی

رئیس محترم دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

دانشگاه موفق مرهون فضایی است که افزون بر کلاس درس، انبوهی از رخدادهای علمی پویا مانند گفتگوها، نشسته ها، حلقه های نقدکتاب و .. در تعامل میان دانشجویان و استادان در فضای عمومی دانشکده ها در جریان باشند. انجمن‌های علمی دانشجویی ساختاری است که با چنین هدفی شکل گرفته تا مشارکت دانشجویان در پویایی علمی دانشکده ها را سامان مند نمایند. از این رو فرصتی است برای سرزندگی علمی دانشگاه و شکل گیری یک سبک زندگی دانشگاهی در میان دانشجویان.

اکنون که بر اساس گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی از عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه  در نیمسال اول 99-98،  دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در زمره 3 دانشکده برتر قرار گرفته است؛ شایسته است از همراهی و همکاری‌های جنابعالی و همکاران آن دانشکده از انجمن‌های علمی دانشجویی سپاسگزاری نمایم.

دکتر حسین سلیمی

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی