نکات مهم برای شرکت در امتحانات مجازی پایان ترم

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۶۸ اخبار دانشکده
نکات مهم برای شرکت در امتحانات مجازی پایان ترم

دانشجویان گرامی

لطفا به منظور حضور در امتحانات مجازی پایان ترم، به نکات ذیل توجه فرمایید:

۱. قبل از شروع امتحانات، تاریخ و ساعت امتحان را به طور کامل از روی کارت ورود به جلسه امتحان مشاهده کنید.

۲. دانشجو موظف است در تاریخ و ساعت تعیین شده، در سامانه آموزش مجازی، آنلاین شود و در امتحان شرکت کند. چنانچه دانشجویی به هر دلیل در آزمون پایان ترم شرکت نکند، حتی اگر کار عملی یا تحقیقی به استاد ارائه داده باشد، غایب محسوب می گردد و مطابق آیین نامه آموزشی، نمره دانشجوی غایب، صفر است. در آیین نامه آموزشی، امتحان مجدد وجود ندارد.

۳. با توجه به اینکه زمان آزمون محدود است و  راس ساعت مشخص شده، باز

و در زمان تعیین شده، بسته خواهد شد، چنانچه دانشجویی با تاخیر در آزمون شرکت کند، زمان را از دست خواهد داد.

۴. پاسخگویی به سوالات آزمون، هم از طریق تایپ در خود سامانه و هم نوشتن روی برگه و سپس گرفتن عکس و بارگذاری در سامانه امکان پذیر است. البته نحوه پاسخدهی به سوالات تشریحی (تایپ انلاین یا نوشتن روی برگه و سپس آپلود عکس از دست نوشته ها) بستگی به نحوه تنظیمات استاد دارد و ممکن است استاد فقط تایپ انلاین یا ارسال عکس یا هر دو را فعال کرده باشد.

۵. اگر دانشجو برای ورود به سامانه و شرکت در آزمون با مشکل مواجه شود، باید بلافاصله با کارشناسی که شماره تماس وی قبلا اعلام شده است، تماس بگیرد تا مشکل برطرف شود.

شماره مستقیم کارشناس امتحانات مجازی دانشکده: ۴۸۳۹۳۱۴۶ آقای خادمی فرد

( ۱ )