برگزاری همایش یادگیری سیار از نظر تا عمل

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۹۵ اخبار دانشکده
برگزاری همایش یادگیری سیار از نظر تا عمل

همایش یادگیری سیار از نظر تا عمل در روز چهارشنبه بیست و نهم اسفند ماه به صورت مجازی با همت هسته پژوهشی یادگیری سیار، گروه تکنولوژی آموزشی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید. این همایش با سخنرانی ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر سلیمی، ارائه گزارش از شکل گیری همایش توسط آقای دکتر نیلی بعنوان دبیر همایش، سخنرانی آقای دکتر خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات آموزشی، سخنرانی آقای دکتر ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و سخنرانی آقای دکتر فاطمی رئیس مرکز فناوری های دیجیتالی آغاز گردید. در این همایش حدود ۲۲۰ مقاله به دبیرخانه رسید تعداد ۲۰۰ مقاله مربوط به مقالات علمی و مابقی مربوط به تجارب زیسته معلمان و اساتید آموزش مجازی بود. مجموعه مقالات ۲۸ مقاله در ۷ پنل و ۵۰ پوستر مورد پذیرش داوران قرار گرفت. حضور فعالانه اساتید، دانشجویان، مدیران آموزشی در پنل‌های تخصصی که به صورت موازی برگزار گردید بسیار باشکوه بود. همایش با سخنرانی آقایان دکتر نوروزی، دکتر برجعلی و گزارش نهایی توسط آقای دکتر نیلی به پایان رسید.