مراسم بزرگداشت هفته آموزش در دانشکده روانشناسی علوم تربیتی

۱۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۷ کد : ۱۵۲۶۹ اخبار دانشکده
مراسم بزرگداشت هفته آموزش در دانشکده روانشناسی علوم تربیتی

مراسم بزرگداشت هفته آموزش در دانشکده روانشناسی علوم تربیتی روز دوشنبه مورخ 1400/02/27 به صورت مجازی با حضور اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر نیلی ضمن تبریک هفته آموزش و تسلیت فقدان استاد زنده یاد دکتر علی علاقه بند از تلاش های مستمر و صادقانه و خستگی‌ناپذیر اساتید، مدیران گروه ها و کارشناسان آموزش در شرایط سخت کرونایی تجلیل و قدردانی نمود. در ادامه آقای دکتر برجعلی ضمن قدردانی از اساتید و حوزه آموزش، از مقام والای استاد ممتاز، نمونه و فرهیخته دانشکده و دانشگاه، جناب آقای دکتر علی دلاور تجلیل و برای ایشان آرزوی صحت و سلامت نمود. در ادامه آقای دکتر عباسپور به ایراد سخنرانی با عنوان "شایستگی های استاد سرآمد" پرداخت و ضمن تجلیل از مقام شامخ استاد وظیفه دانشگاه را در پرورش معلمین با صلاحیتهای لازم برشمرد. در پایان آقای دکتر دلاور ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه، مسئولین دانشکده و همکاران ارزشمند، نکات بسیار مهمی در خصوص جایگاه استاد در جامعه ایراد و بی توجهی به ارزش معلم را از خطرات جدی دانست. این مراسم در ساعت 12:30 پایان یافت.

alt=