_

مراسم تودیع معاونین سابق و معارفه معاونین آموزشی و پژوهشی جدید دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی علامه طباطبایی برگزار شد

_
۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۶۸۷۹ اخبار دانشکده
مراسم تودیع معاونین سابق و معارفه معاونین آموزشی و پژوهشی  جدید دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی علامه طباطبایی برگزار شد

مراسم تقدیر و تشکر  از معاونین سابق آموزشی و پژوهشی به ترتیب  آقایان دکتر محمدرضا نیلی احمد آبادی از اعضای هیأت علمی باتجربه گروه تکنولوژی آموزشی و آقای دکتر محمد عسگری از اساتید ممتاز گروه سنجش و اندازه گیری دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، در سالن شورای دانشکده  با حضور استادان، کارکنان دانشکده  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی کرونا برگزار شد.

به گزارش دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی جلسه در ابتدا با تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای دکتر کامران شیوندی  شروع شد. در ادامه مراسم دکتر احمد برجعلی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های خالصانه وصبورانه دکتر محمدرضا نیلی احمد آبادی و دکتر محمد عسگری،  تعهد ، پیگیری، نظم و مسئولیت پذیری را از نکات برجسته معاونین سابق دانشکده برشمردند .

ریاست محترم دانشکده افزود: لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ ” به استناد این آیه شریفه قرآن.  اگر ما قدردانی کنیم  از کسانی که این حرکت را در این حوزه شروع کردندو رواج دادند و به اینجا رساندند  که آثارشان را ملاحظه می فرمائید و اکنون برخی از آنها  ذکر شد  خداوند نعمت های ما را زیاد خواهد کرد. و طبق همین  آیین دین مان از زحماتی که معاون سابق آموزشی و معاون سابق پژوهشی در رتبه بندی علمی دانشکده روان شناسی داشته اند نهایت تقدیر را داریم و به عهده گیری مسئولیت جدید را  به  سرکار خانم دکتر آتوسا کلانتر هرمزی از اساتید بسیار پرتلاش و باتجربه  حوزه مشاوره و  جناب آقای دکتر جلیل یونسی از اساتید جوان، پر انرژی و با ذکاوت در حوزه ارتباط با صنعت گروه سنجش و اندزاه گیری دانشکده روان شناسی علامه طباطبایی تبریک عرض می نمایم و بسیار خرسندم از اینکه دوستان اهل مشارکت و پذیرش انتقاد و دیدگاه جدید هستند و امیدوارم بتوانیم با طرح های نوآورانه به اهداف دانشگاه نزدیک تر شویم و از ظرفیت های مشاوره هم استفاده کنیم. با وجود ارتباط عاطفی ،  ارتباطات و استقبال و با انسجام و تعاون این انتقال مسئولیت به بهترین شکل اتفاق افتاد و امیدوارم شاهد موفقیت روز افزون و شکوفایی دانشکده در ابعاد آموزشی و پژوهشی باشیم.

در پایان این مراسم دکتر احمد برجعلی با اهدای تقدیرنامه و هدایا از دکتر محمدرضا نیلی احمد آبادی و دکتر محمدعسگری قدردانی کردند همچنین با تقدیم احکام معاونین جدید برایشان آرزوی موافقت داشتند.

کلید واژه ها: دکتر آقای دکتر دکتر محمدرضا دکتر محمدرضا نیلی احمد دکتر محمدرضا نیلی دانشکده دانشکده روان احمد نیلی احمد محمدرضا نیلی احمد