ثبت رکوردی دیگر برای انجمن علمی- دانشجویی آموزش و پرورش دانشگاه علامه طباطبائی تهران

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۴ کد : ۲۱۶۱۱ اخبار دانشکده

کسب رتبه اول در بخش انجمن برتر در بین بیش از ۱۰۰ انجمن فعال علمی- دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی تهران تنها در دومین سال فعالیت انجمن علمی- دانشجویی آموزش و پرورش؛ لازم به ذکر است این انجمن در بخش ویژه نیز رتبه اول و در بخش پویا رتبه دوم را کسب کرد.

انجمن علمی- دانشجویی آموزش و پرورش دانشگاه علامه طباطبائی تهران به طور رسمی از آذرماه سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرد و با همیاری و همدلی اساتید و دانشجویان ظرف مدت ۲ سال توانست به بالاترین افتخار ممکن برای یک انجمن علمی، یعنی برگزیده شدن به عنوان انجمن برتر علمی در دانشگاه، دست یابد. این موفقیت شیرین را به تمام اساتید، دانشجویان و اعتماد کنندگان به انجمن را تبریک عرض می‌کنیم.

معرفی هسته مرکزی انجمن علمی

- استاد مشاور انجمن