اعلام مقررات اعطای جایزه فرصت مطالعاتی سال تحصیلی 96-95 ویژه مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال جاری

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۰۶ اخبار دانشکده

با توجه به استقبال و مراجعات مکرر دانشجویان دکتری برای استفاده از این جایزه  نسخه کامل راهنمای اعطای جایزه به استعدادهای برتر ( راجا ) ویژه سال تحصیلی 96-95 ، مشتمل بر کلیه جوایز تحصیلی بنیاددر وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی edu.atu.ac.ir ( بخش استعداد درخشان ) در دسترس است .

مقررات اعطای جایزه فرصت مطالعاتی سال تحصیلی 96-95 ویژه مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال جاری را میتوانید از اینجا دانلود کنید.