نشست تسهیل گری تعامل و رفع چالش های دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۷ کد : ۲۴۱۴۹ اخبار دانشکده

به دعوت معاون آموزشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی خانم دکترآتوسا کلانترهرمزی، نشستی در روز دوشنبه 4/10/1402 با حضور سرکارخانم زینب حبیب اله زاده، رئیس دفتر امورشاهد و ایثارگر دانشگاه،آقای دکتر احمدبرجعلی، رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، خانم دکتر زهرا جامه بزرگ، استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، کارشناسان دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده برگزار شد. همکاران حاضر در این جلسه با هدف بررسی موضوعات دانشجویان شاهد و ایثارگر، تسهیل گری تعامل و رفع    چالش های آنان پیشنهادهای ذیل را ارائه دادند.

1. سطح بندی دانشجویان با توجه به درصد ایثارگری و مشکلات تحصیلی آنان
  2. تشکیل جلسات هم اندیشی و مشاوره ای با دانشجویان و خانواده های آنان برای رفع مشکل تحصیلی
  3. حمایت انگیزشی با شیوه های مناسب و ایجاد فضای گفتگو و تعامل جهت جذب دانشجویان قبل از بروز مشکل تحصیل
  4. تشویق و بسترسازی برای همراهی، حمایت و همیاری دانشجویان از یکدیگر با شبکه سازی و حمایت اساتید     علاقه مند با ایجاد حس کرامت و افتخار