اطلاعیه تشویق آثار دانشجویان و کارشناسان دانشکده روان‌شناسی

۲۹ دی ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۴۷۷ اخبار دانشکده
اطلاعیه تشویق آثار دانشجویان و کارشناسان دانشکده روان‌شناسی

همه‌ساله دانشگاه علامه طباطبائی جهت ترغیب دانشجویان به انجام کارهای پژوهشی آثار ایشان را مورد تشویق قرار می‌دهد. امسال نیز از دانشجویان و کارشناسانی که آثار پژوهشی ایشان نظیر کتاب و مقاله،  مطابق با «شیوه‌نامه تشویق پدیدآورندگان آثار» (فایل پیوست) نگاشته شده است، می‌توانند آثار خود را از پانزدهم دی‌ماه تا دهم بهمن‌ماه 95، به‌منظور بهره‌مندی از وجه تشویقی، به کارشناس پژوهشی دانشکده (خانم مردی) ارائه نمایند.
لازم به ذکر است، ارائه کلیه مستندات ذکرشده در شیوه‌نامه، به‌ویژه مدارک مربوط به اعتبار و مرتبه علمی نشریات داخلی (علمی پژوهشی و علمی ترویجی مصوب وزارت علوم و وزارت بهداشت) و خارجی (web of science,scopus, isc, master journal list, google scholar) و ضریب تأثیر نشریات خارجی، جهت بررسی و امتیازدهی ضروری است و آثار فاقد این مدارک موردبررسی قرار نخواهند گرفت.
 در مورد دانشجویان دکتری تنها مقالات مازاد بر تعهد فارغ‌التحصیلی تشویق خواهد شد. (یک مقاله علمی پژوهشی که لازمه دفاع از رساله دکتری و فارغ‌التحصیلی است مورد تشویق قرار نمی‌گیرد).
دانلود شیوه نامه پدید آورندگان آثار پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی