برگزاری جلسه هماهنگی با کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۵ کد : ۲۶۴۲۱ اخبار دانشکده
برگزاری جلسه هماهنگی با کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین

دکتر حسن ملکی، دبیر علمی هفتمین همایش بین‌المللی اربعین در این جلسه ضمن تشکر از زحمات و همراهی مسئولان ستاد اربعین به ویژه دکتر احمدی و دکتر اسفندیاری، بر اهمیت برگزاری هرچه با شکوه‌تر همایش اربعین تاکید داشتند. ایشان افزودند برگزاری همایش اربعین در دانشگاه به یک سنت تبدیل شده و دانشگاه برای برگزاری همایش اربعین، برنامه‌ریزی لازم را انجام داده است.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حمید احمدی رییس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره داشتند که ما باید در مسیر جهانی شدن  و گسترده شدن فرهنگ اربعین حرکت کنیم. همچنین بیان نمودند که ستاد اربعین آمادگی همکاری کامل با هفتمین همایش اربعین را دارد.

گفتنی است هفتمین همایش بین‌المللی اربعین با شعار «اربعین؛ نقشه راه جهانی شدن فرهنگ حسینی» به همت دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبائی و با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی در تاریخ 8 مهر 1403 برگزار خواهد شد.