آغاز فرآیند اعطای جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 97-96 به دانشجویان برتر دانشگاهها

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۳۵ اخبار دانشکده
آغاز فرآیند اعطای جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 97-96  به دانشجویان برتر دانشگاهها

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه در سه مقطع کارشناسی ,‌کارشناسی ارشد و دکتری

« به اطلاع می رساند بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه « اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر »  تسهیلات ویژه ای را به دانشجویان برتر دانشگاه ها در سال تحصیلی 97-96 اعطا می نماید. دانشجویان لازم است به وب سایت آن بنیاد به نشانی tehran.bmn.ir  «بخش اطلاعیه‌ها » ،‌ مراجعه و پس از مطالعه دقیق اطلاعیه آن بنیاد ،‌ مشخصات کامل خود را در سامانه ثریا به نشانی soraya.bmn.ir ثبت نمایند . دانشجویان دقت داشته باشند بررسی پرونده ، منوط به  ثبت کامل اطلاعات در سامانه ثریا و سپس انتخاب گزینه  «شروع فرایند » در فرایند «درخواست بررسی پرونده برای جایزه های تحصیلی » در بخش « درخواست ها » ی سامانه است ، در غیر این صورت قابل بررسی نخواهد بود.
فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست ،‌ ششم شهریور ماه سال 1396 می باشد و ضروری است دانشجویان اطلاعات خود را به همراه مدارک مثبته ، حداکثر تا تاریخ فوق در سامانه ثریا بارگذاری کنند.ضمناً لازم است به منظور آگاهی از اطلاعیه های بعدی بنیاد ، ‌مراتب را از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه یا بنیاد ملی نخبگان پیگیری نمایند. »
بدیهی است مسئولیت عدم پیگیری و عدم آگاهی از   اطلاعیه های بنیاد و دانشگاه به عهده شخص دانشجو خواهد بود.
                                                                                                                         معاونت آموزشی دانشگاه
                                                                                                                         دفتر استعدادهای درخشان