اولین نشست هماهنگی همایش بین­ المللی استرس و بیماری­های روانی برگزار شد.

۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۷۸ اخبار دانشکده
اولین نشست هماهنگی همایش بین­ المللی استرس و بیماری­های روانی برگزار شد.

اولین نشست هماهنگی شورای سیاست­گذاری همایش بین المللی استرس و بیماری­های روانی با سازمان­ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی کشور، به منظور جلب مشارکت، هم اندیشی و هم­افزایی همه نهادها و سازمان­های مرتبط با مدیریت و کاهش استرس در جامعه، برگزار گردید. در ابتدای این نشست، پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید، جناب آقای دکتر برجعلی ریئس دانشکده روان­شناسی و علوم تربیتی و رئیس همایش، ضمن خوش­آمدگویی به مدعوین و حاضران جلسه، ضمن بیان اهمیت پرداختن به موضوع استرس و برگزاری همایش در سطح بین المللی، به توضیح ارکان همایش و لزوم همکاری دستگاه­ها و نهادها در تدوین برنامه کلی کاهش و مدیریت استرس در جامعه، پرداختند. در ادامه نیز جناب آقای دکتر سهرابی دبیر علمی همایش، جناب آقای دکتر معتمدی دبیر اجرایی همایش و جناب آقای دکتر اسکندری رئیس کمیته علمی همایش، در خصوص نحوه اجرای همایش و اقدامات صورت گرفته، گزارشی را ارائه نمودند. همچنین در ادامه این نشست، مسئولین و نمایندگان دستگاه­ها و سازمان­های مرتبط با پیشگیری و مدیریت استرس در جامعه از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، سازمان بهزیستی کشور، اداره کل اجتماعی استانداری تهران، انجمن روان­شناسی ایران، دانشگاه خوارزمی و سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن استقبال فراوان و تأکید بر اهمیت برگزاری چنین همایش­هایی در سطح جامعه و لزوم تداوم آن، آمادگی سازمان متبوع خود به مشارکت در همایش و حمایت از آن را اعلام نمودند.