برگزاری نشست صمیمی و تعامل اساتید و دانشجویان جدیدالورود گروه روانشناسی

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۹۶ اخبار دانشکده
برگزاری نشست صمیمی و تعامل اساتید و دانشجویان جدیدالورود گروه روانشناسی

نشست صمیمی گروه روان شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشجویان جدید الورود 1396 روان شناسی در مقطع کارشناسی با حضور رئیس دانشکده مدیر برنامه ریزی فرهنگی- اجتماعی دانشگاه مدیر و اعضای گروه و مسئولان دانشکده در روز چهارشنبه اول آذر ماه 1396 در آمفی تئاتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر برجعلی رئیس دانشکده، آقای دکتر نیلی معاون آموزشی دانشکده، خانم دکتر مؤمنی مدیر برنامه ریزی فرهنگی – اجتماعی دانشگاه و آقای دکتر اسکندری مدیر گروه روان شناسی در حول محورهای ذی ربط و کلیات مسائل مرتبط در حوزه های آموزشی،پژوهشی، فرهنگی –اجتماعی به ایراد سخنرانی پرداختند.
همچنین مدیر گروه سؤالات دانشجویان در زمینه های مختلف را پاسخگو شدند و وعده جلسات بعدی را هم دادند . اساتید گروه آقای دکتر برجعلی، آقای دکتر سهرابی، آقای دکتر اسکندری، آقای دکتر معتمدی، آقای دکتر عیسی مراد و آقای دکتر خانجانی و نیز خانم دکتر حسین ثابت و خانم دکتر رافضی می باشند که معرفی شدند.
یاد اساتید بازنشسته گروه آقای دکتر گلزاری و آقای دکتر مقدس گرامی داشته شد.
شایان ذکر است جلسه تعاملی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد روان شناسی 12  آذر ماه 96 برگزار می شود. ضمناً جلسات مشابه حداقل هر نیمسال یک بار با همکاری اساتید محترم گروه و دانشجویان برگزار خواهد شد و به موضوعات متنوع مورد نیاز دانشجویان پاسخ داده خواهد شد.
حسب ضرورت مباحث ارائه شده در سخنرانی ها متعاقباً اطلاع رسانی می شود.