برگزاری نشست دانشجویان کارشناسی 95

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۸۲ اخبار دانشکده
برگزاری نشست دانشجویان کارشناسی 95

در این نشست که حدود  نفر 90 نفر دانشجوی کارشناسی ورودی 95 که اولین دوره علوم تربیتی پس از بازنگری سرفصل را می گذرانند، شرکت داشتند ابتدا آقای دکتر برجعلی در خصوص اهمیت مقطع کارشناسی در شکل گیری تحصیلات آکادمیک صحبت، و کلیاتی از زمینه های قابل ارائه در این رشته را مطرح کردند. سپس آقای دکتر نیلی به ضرورت بازنگری و وضعیت موجود رشته علوم تربیتی با چهار گرایش آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستانی، تکنولوزی آموزشی، مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و آموزش پرورش برای کودکان با نیازهای ویژه پرداخته و مقرر شد در بازه زمانی معین در ترم اول 98-97 دانشجویان در مشورت با راهنماهای آموزشی نسبت به انتخاب زمینه اقدام نمایند.

اسامی راهنمایان آموزشی طبقه بندی دانشجویان در سایت دانشکده موجود است. آقای دکتر خرسندی و آقای دکتر واحدی سخنرانان این جلسه بوده اند. در ادامه دانشجویان به طرح دیدگاههای خود پرداخته و تبادل نظر در این باره با مسئولین دانشکده صورت گرفت.