آغاز امتحانات نیمسال دوم بعد از تعطیلات عید فطر

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۶۴ اخبار دانشکده
آغاز امتحانات نیمسال دوم بعد از تعطیلات عید فطر

معاون آموزشی دانشکده از شروع آزمون های(امتحانات) نیمسال دوم از تاریخ 27 خرداد خبر داد. دکتر نیلی احمد آبادی  روز چهارشنبه 23 خرداد در جلسه  هماهنگی و توجیهی مجریان امتحانات با اعلام این خبر افزود آزمون های پایانی این ترم  از روز یکشنبه 27 خرداد آغاز می شود و  در روز پنجشنبه 7 تیرماه پایان می یابد.وی در ادامه با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات افزود: امتحانات  برای  2200   نفر دانشجوی دانشکده در سه مقطع کارشناسی ،ارشد و دکتری و با مشارکت 35 نفر کارشناس ناظر و اجرایی برگزار می گردد.ایشان از دانشجویان خواست تا روز جمعه26 خرداد با ورود به سامانه آموزشی و تکمیل فرم ارزشیابی مربوط به استادان نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه آزمون ها اقدام نمایند و همچنین کارت دانشجویی را در جلسه به همراه داشته باشند.معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ضمن قدردانی از زحمات  کارکنان دانشکده اظهار امیدواری کرد که این مرحله از فعالیت های آموزشی با مشارکت استادان،دانشجویان و کارشناسان همانند سال گذشته با موفقیت سپری گردد.دکتر برجعلی رییس دانشکده نیز طی سخنانی ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، از برگزاری شایسته امتحانات سال گذشته ابراز خرسندی کرد و از مجریان خواست تا مطابق آیین نسبت به انجام مراحل آزمون ها اقدام نمایند.  در ادامه ،هریک از حاضران نظرات و پیشنهادات خود را جهت هرچه بهتر برگزاری امتحانات ارائه نمودند.