مرحله کتبی آزمون جامع دوره دکتری برگزارشد

۱۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۶۹ اخبار دانشکده
مرحله کتبی آزمون جامع دوره دکتری برگزارشد

دکتر نیلی احمدآبادی با اعلام این خبر گفت: آزمون کتبی جامع دوره دکتری امسال با حضور58 نفر از دانشجویان دوره تحصیلی دکتری در10 رشته/ گرایش روزهای6 و9 تیرماه جاری در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
 وی با اشاره به حضور دانشجویان پردیس دانشگاه برای دومین سال متوالی افزود: با توجه به هماهنگی خوبی که با مدیریت پردیس دانشگاهی انجام شد، تعداد   نفر از این دانشجویان نیز در آزمون جامع دانشکده حضور داشتند.وی به ادغام پردیس  دانشگاه از تاریخ 16 تیرماه سال جاری اشاره کرد و افزود:  فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان پردیس دانشگاه ازسال تحصیلی آینده دراین دانشکده انجام می شود.
وی  به حضور استادان دانشکده در جلسه آزمون جامع اشاره  کرد و خاطر نشان کرد: امسال  مدیران محترم گروهها و اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزش دانشکده همکاری خوبی  برای برگزاری بهتر آزمون داشتند و لازم است از آنان قدردانی نمایم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در خصوص مرحله مصاحبه آزمون جامع اظهار داشت: این مرحله نیز در روز یکشنبه 10تیرماه در دانشکده برگزار می شود.
لازم به ذکر است تعداد387 نفر دانشجو در10 رشته گرایش در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی مشغول به تحصیل هستند.