نشست شورای سیاست‌گذاری اولین همایش «سالمندی در ایران»

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۲۱ اخبار دانشکده
نشست شورای سیاست‌گذاری اولین همایش «سالمندی در ایران»

نشست هماهنگی شورای سیاست‌گذاری اولین همایش ملی «سالمندی در ایران» با حضور استادان دانشگاه و مسئولان مراکز توان‌بخشی سالمندان در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش عطنا، در این نشست که دوشنبه، ۱ مردادماه برگزار شد، شورای هماهنگی اولین همایش سالمندی در ایران (با رویکرد روانی-اجتماعی) با حضور عبدالله معتمدی، دبیر علمی اولین همایش سالمندی در ایران، آقای نجدی، مدیر آسایشگاه ساحل، دکتر سلطانی،  مسئول شرکت آرامش آینده، اسمائیل بذر افشان، مسئول مرکز سالمندان الهام توانبخشی، دکتر محمد‌رضا صوفی نژاد، رئیس آسایشگاه معلولان و سالمندان خیریه کهریزک، لیلی کمیلی‌زاده، مسئول فنی و روان‌شناس مرکز تشکیل شد.
این شورا به بحث و بررسی درباره عنوان و اعضای پنل‌های پیشنهادی همایش و ارائه گزارش پیگیری و بررسی جذب حامیان برای همایش توسط اعضا و بحث و بررسی اصلاح نهایی پوستر همایش پرداختند.
گفتنی است محورهای همایش همایش سالمندی در ایران (با رویکرد روانی-اجتماعی) شامل کیفیت و سبک زندگی در دوره سالمندی، یادگیری و کارکردهای شناختی در سالمندان، سالمندی موفق و فعال، بهداشت روان و اختلالات روان‌شناختی در دوره سالمندی، احساس تنهایی، داغدیدگی، مواجهه با مرگ، رویکردهای مذهبی و معنوی در مداخلات روان‌شناختی سالمندی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های اجتماعی در حوزه سالمندی، نقش‌های خانوادگی و اجتماعی در دوره سالمندی، الگوهای بومی مراقبت، مراقبان، حمایت‌های اجتماعی و مراکز نگهداری از سالمندان، بازنشستگی، درآمد و استقلال مالی در دوره سالمندی، استارت آپ‌ها، فناوری و شبکه‌های اجتماعی سالمندان و دیدگاه‌های قالبی، سالمند آزاری، بیوگی و ازدواج مجدد در سالمندان است.
همچنین سایت همایش سالمندی در ایران به آدرس www.aging.atu.ac.ir راه‌اندازی شده است و در این سایت محورهای همایش، زمان بندی ارسال مقالات (ارسال چکیده و اصل مقالات)، نحوه تنظیم مقالات و کیفیت ارسال آنها مشخص شده است.