برگزاری جشن عید غدیر خم

۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۵۴ اخبار دانشکده
برگزاری جشن عید غدیر خم

این برنامه همزمان با عید سعید خم روز چهارشنبه 7 شهریور97 و با حضور کارکنان در تالار دانشکده برگزارشد.
در این مراسم دکتر برجعلی رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم  با اشاره به سخنی از امام علی (ع) که  فرموند؛عدل موجب زنده شدن احکام است افزود: جامعه ای که عدل دارد ، آن جامعه زنده است.
وی خاطر نشان کرد: ما باید با خود و دیگران عادلانه برخورد کنیم چراکه هرنیکی به دیگران می کنیم در واقع به خود کرده ایم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) میزان الاعمال است گفت: خوش بحال ملت ما که در سایه امیرالمومنین علی (ع)است.
وی در ادامه ،تدبیردر اداره امور زندگی شخصی و اجتماعی را لازمه مدیریت همه جانبه  دانست و گفت:ما کشور مستقلی هستیم و دشمنان ما به همین خاطر دست از سر ما برنمی دارند. بنابراین لازم است شرایط خاص کشور را مدنظر داشته باشیم و کشور را مدبرانه اداره نماییم.
تقدیراز دو نفرازبازنشستگان دانشکده ،بخش بعدی سخنان ایشان بود.
رییس دانشکده با تقدیر از زحمات و تلاش های آقایان لهراسبی و دادگری به ذکر خاطراتی از این عزیزان اشاره کرد و گفت:هر آمدی رفتی داردو رفت آن امروز است و از اینکه توفیق خدمت داشته اید باید خداوند را شاکر باشید.
وی با قرائت آیه ای از آیات قرآن افزود: هرکس خیری انجام داده ،خیرش را می بیند و به یقین همکاران دانشکده مزد زحمات خود را از خداوند دریافت می کنند.
در ادامه همکاران بازنشسته در بالای سن حضور یافتند و خاطرات ایام کاری  را بیان داشتند و سپس  لوح تقدیر وهدایای خود را از مدیران دانشکده دریافت نمودند.
 مولودی خوانی توسط تعدادی از کارکنان دانشکده و عکس یادگاری و پذیرایی پایان بخش برنامه بود.