آغاز ثبت نام دانشجویان دکتری ورودی 97

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۶۱ اخبار دانشکده
 آغاز ثبت نام دانشجویان دکتری ورودی 97

دکتراحمد  نیلی احمد آبادی با اعلام این مطلب گفت:  پس از اعلام نتایج نهایی کنکور دکتری توسط سازمان سنجش ،فرایند ثبت نام از دانشجویان در دو مرحله غیر حضوری و حضوری انجام می گردد.در مرحله اول ،دانشجویان در روزهای 7 و 8 شهریور97 به سایت دانشگاه مراجعه کرده و مدارک خود را بارگذاری کردند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده افزود: ثبت نام حضوری به منظورتحویل اصل مدارک روزهای 12 و 13 شهریور در محل دانشکده انجام شد.
ایشان خاطر نشان کرد:  امسال برای دوره دکتری این دانشکده 100 نفر در10رشته گرایش در دوره روزانه و پردیس دانشگاهی اعلام ظرفیت شده است.وی افزود: کلاس های آموزشی دوره روزانه  با توجه به تقویم آموزشی دانشگاه از روز شنبه 24 شهریور و دوره پردیس دانشگاهی از نیمسال دوم سال تحصیلی (بهمن97)آغازمی گردد.