نشست هم‌اندیشی مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۳۳ اخبار دانشکده

در ابتدای جلسه دکتر سهرابی ضمن تشکر از حضور دکتر زندمقدم، دکتر موسوی، مدیران مسئول و سردبیران از وضعیت موجود نشریات دانشکده و تعداد نشریات علمی-پژوهشی (5 مورد)، نشریات علمی-تخصصی (5 مورد) و نشریات انگلیسی زبان (3 مورد) گزارش داد. سپس، دکتر زندمقدم به ارائه گزارشی از وضعیت و رتبه‌بندی نشریات علمی-پژوهشی، و نیز تلاش برای تبدیل وضعیت نشریات علمی-تخصصی به علمی-ترویجی و اطلاع‌رسانی بیشتر نشریات در وبسایت دانشگاه پرداختند.

در پایان، مدیران مسئول و سردبیران نشریات در خصوص تبدیل وضعیت نشریات، اطلاع‌رسانی و توزیع آن‌ها نکاتی را بیان کردند.