دومین نشست تخصصی بررسی، نقد و اصلاح سند پایه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۵۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده روا‌ن‌شناسی و علوم تربیتی، این نشست در ادامه نشست اول و  با حضور رئیس و معاونان دانشکده و مدیران گروه‌های آموزشی و دبیر نشست برگزار شد. حاضران در این نشست ضمن بیان نکات مثبت و ارزنده این سند، دیدگاه‌ها و نقدهای خود نسبت به ساختار و محتوای تدابیر مطرح شده در سند را مطرح نمودند.

طبق اعلام آقای دکتر ملکی دبیر نشست، جلسات بعدی به منظور بررسی و نقد تدابیر مربوط به حوزه سلامت روان و تعلیم و تربیت مطرح شده در سند برگزار خواهد شد. همچنین مقرر شده است جمع‌بندی نکات و دیدگاه‌های اعضای هیات علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی در مورد سند مذکر توسط دبیر نشست به دانشگاه ارسال شود.

لازم به ذکر است نشست های بررسی و نقد سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با توجه به نامه مقام معظم رهبری نسبت به نقد عمیق سند مذکور توسط دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.