جشنواره سرگرم آموز در تاریخ 97/10/17 در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۵۸ اخبار دانشکده

در این جلسه 15 طراح و تولیدکننده سرگرم آموز شرکت داشتند که محصولات خود را برای کاربردهای متفاوت آموزشی برای سنین مختلف  طراحی و ارایه نمودند.

لازم به ذکر است در دومین دوره این جشنواره تعداد 35 محصول شرکت کرده بودند که 15 محصول برتر آن بعد از جلسه داوری غیرحضوری و براساس نحوه طراحی، اصول آموزشی و کارکرد فنی با بررسی و رای صاحبنظران سرگرم آموزی انتخاب و به این مرحله راه یافتند.

پنج محصول نهایی در جلسه اختتامیه این جشنواره اعلام خواهند گردید و جوایزی دریافت خواهند کرد.