در آیین پایانی هفته پژوهش و فناوری، پژوهشگران برتر کشوری و دانشگاهی دانشگاه علامهطباطبائی معرفی و تجلیل شدند.
آیین پایانی هفته پژوهش دانشگاه علامهطباطبائی شامگاه چهارشنبه، ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات پژوهشگاه صنعت نفت، به همت ...
دومین پیشنشست «سالمندی و مادرانگی» روز ۳ دیماه با حمایت بنیاد فرهنگی بینالمللی مادر در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ...
دانشگاه علامهطباطبائی با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میکند:
نخستین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری به کوشش دانشگاه علامهطباطبائی و با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و دانشگاه علم و صنعت برگزار میشود.
اهداف همایش:
- آشنایی با فناوریهای نوظهور و کاربرد آنها در آموزش و یادگیری
- شناخت چالشها و قابلیتهای فناوریهای نوظهور در آموزش و یادگیری و ارائه راهکار برای رفع چالشها
- ارائه روشهای آموزش و یادگیری متنوع با کاربرد فناوریهای نوظهور
- ایجاد یک محیط تعاملی و همکاری در فرایند آموزش و یادگیری
- روشهای سنجش و ارزشیابی مبتنی بر فناوریهای نوظهور
محورهای همایش:
- هوش مصنوعی و آموزش پزشکی
- هوش مصنوعی و آموزش مهندسی
- هوش مصنوعی در تولید محتوا و طراحی آموزشی
- هوش مصنوعی و آموزش ویژه
- هوش مصنوعی در توسعه و بهسازی منابع انسانی
- هوش مصنوعی در سنجش و ارزشیابی آموزشی
- هوش مصنوعی و علوم شناختی
- هوش مصنوعی در آینده آموزش و ملاحظات اخلاقی
- هوش مصنوعی و مدارس
آخرین مهلت ارسال خلاصه مبسوط مقالهها: 31 تیر ماه 1403
اطلاعات بیشتر: https://aiedu.atu.ac.ir
زمان برگزاری: 18 مهر ماه 1403
مکان برگزاری: پردیس مرکزی دانشگاه علامهطباطبائی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی
گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی و بنیاد فرهنگی بین المللی مادر، به منظور بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی مادران و زنان سالمند در جامعه، نخستین همایش ملی مادرانگی و سالمندی را در دانشکدهی روانشناسی و علومتربیتی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می کنند. این رویداد علمی مهم در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد که به بررسی ابعاد مختلف مادرانگی و سالمندی میپردازد..
همایش با تمرکز بر ارتقای کیفیت زندگی زنان و مادران سالمند به بررسی موضوعاتی چون: سیاستگذاری کلان کشور در حوزه سالمندی، مطالعات خانواده و سالمندی، الگوهای مراقبت و بهداشت روانی در سالمندی، نیازهای سالمندان در ابعاد روانشناختی، اجتماعی، اقتصادی و قانونی، مداخلات مشاورهای و روانشناختی برای سالمندان و مادران سالمند، مطالعات فرهنگی در حوزه سالمندان و مادران سالمند و سبک زندگی مادرانگی و سالمندی میپردازد.
با توجه به افزایش چشمگیر جمعیت سالمندان در جامعه، توجه به نیازها و چالشهای این قشر، به ویژه مادران و زنان سالمند، اهمیت می یابد. مادران و زنان سالمند با دانش، تجربه و نقش پررنگ خود در خانواده و اجتماع از ارزش والایی برخوردارند، این همایش فرصتی مغتنم برای گردهمایی پژوهشگران، متخصصان و علاقمندان است تا با تبادل یافتههای علمی، گامهای موثری در جهت بهبود کیفیت زندگی این قشر بردارند.
کمیته علمی همایش از تمامی اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان دعوت کردند تا با حضور و مشارکت فعال خود، بر غنای علمی این همایش بیفزایند و در ایجاد آیندهای روشنتر و حمایتگرانهتر برای زنان و مادران سالمند یاری دهند.
مهلت ارسال مقالات به این همایش :
مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۱۵ آذر ۱۴۰۳
آخرین مهلت ارسال کامل مقالات تا ۳۰ دی ۱۴۰3
تعیین گردیده است.
به منظور تعمق بیشتر در موضوعات همایش، دو پیشنشست با عناوین سیاستگذاری در زمینهی مادرانگی و سالمندی ومطالعه فرهنگ در این حوزه برگزار خواهد شد که خدمت علاقمندان اعلام خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس https://moa.atu.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده روانشناسـی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دی ماه ۱۳۶۰ از ادغام رشته های علوم تربیتی و روان شناسی : دانشگاه ابوریحان بیرونی، دانشگاه آزاد ایران، مدرسه عالی شمیران، دانشکده دماوند، مدرسه عالی پارس و دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در مجتمع دانشگاهی ادبیات و علوم انسانی و سپس در سال ۱۳۶۳ پس از ادغام این مجتمـع با مجتمع دانشگاهی علوم اداری و بازرگانی در دانشگاه علامه طباطبایی تاسیس یافته و سپس بـا انتقال رشتـه معارف اسلامی بـه دانشگاه شهیـد بهشتـی بـه دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی تغییر نام داده است .
دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در راستای تجمیع و طرح جامع دانشگاه در تیرماه سال ۱۳۸۵ به پردیس دانشگاه علامه طباطبایی واقع در دهکده المپیک انتقال یافته است و در شمال غربی سازمان مرکزی دانشگاه و دانشکده حقوق و علوم سیاسی استقرار دارد.